PIRI PIRI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 20 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Piri Piri. Meer weten? Ontdek meer

28 aug 2022 om 8:51 Ruim 2 uur moeten wachten Eten altijd top maar gister was de ossenhaas door gebakken en had om medium gevraagd . Volgen de keer beter want eten is normaal altijd goed
24 aug 2022 om 21:49 Eten was erg lekker! Netjes verpakt en snelle bezorging
8 aug 2022 om 7:59 Eten was heel lekker en nog erg warm.
23 jun 2022 om 21:31 Lekker man!
22 jun 2022 om 23:02 Leuke extraatjes zoals verschillende slaatjes en sausjes. Frietjes waren plat, wellicht door afstand en verpakking. Ik zou toch bekijken om frietjes in andere verpakking te steken zodanig dat ze toch min of meer krokant blijven. Mix Grill was lekker
20 jun 2022 om 8:47 Vlees was prima ! Alleen de frietjes waren slap en heel vet .. jammer maar goed gegeten vlees was meer dan genoeg
16 jun 2022 om 20:19 Super lekker eten en de bezorgtijd viel ook mee! Voor herhaling vatbaar.
12 jun 2022 om 20:08 Eten was super lekker! Tip: doe de frietjes en kroketjes in een verpakking die ademt, dan blijven ze krokant. Misschien een keuzemenu toevoegen bij het vlees voor de bakwijze. Voor de rest top!
8 jun 2022 om 19:44 Eten was nog heel warm, net alsof we ter plaatse waren :). Lekker gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar!
25 mei 2022 om 20:15 Lekker gegeten voor goede prijs kwaliteit.
20 mei 2022 om 20:52 Je krijgt veel extra’s bij je bestelling ( 2 klein potjes met salade , enkele kleine potjes saus en een broodje ) Het eten was lekker en zeker voor herhaling vatbaar !!
19 mei 2022 om 23:12 Eindelijk een restaurant dat het begrijpt. Het enige wat mij opviel (als ik dan toch een puntje mag aanhalen), was dat het niet gekruid was. Zowep de saus, het slaatje- als de kip. Spijtig, want het menu is wel top!